ثبت نام كاربر         جمعه, شهريور 30, 1403
 
   

     

بارکد گستر آسیا برای روزهای شنبه و یکشنبه مورخ 7 و 8 مرداد 1402 تعطیل میباشد در صورت نیاز با موبایل درج شده در سایت تماس بگیرید      

جهت مشاهده جدیدترین محصولات شرکت پارکد گستر آسیا عضو صفحه تلگرام ما شوید دریافت لینک کانال تلگرام پیغام به شماره 09024138313

 

 

 

مشتریان گرامی میتوانن در هر زمانی با استفاده از تلگرام و واتساپ شماره 09024138313 قیمت هر محصول و حتی کاتالوگ محصولات ما را دریافت کنند

این شرکت جهت ارسال انواع درایورها و راه روش کار با بارکد و خوان و لیبل پرینتر را از طریق تلگرام همین شماره 09024138313 در خدمت مشتریان گرامی میباشد ...

 

 

 

 لینک کانال تلگرام شرکت

 https://telegram.me/joinchat/BO5iRj0jvVbeRI4lt9De9w 

 

در سایت ثبت نام کنید
..جهت دریافت لینک کانال به شماره 09024138313 پیغام دهید و یا از لینک درج شده در سایت استفاده کنید . . آخرین اخبار و اطلاعات در باره تجهیزات و همچنین درخواست انواع درایور و اطلاعات و کاتالوگ با همین شماره
 

بارکد دوبعدی چیست؟

هر نوع نمایش تصویری اطلاعات کد شده بر روی یک سطح فیزیکی، بارکد یا رمزینه گفته می شود که این اطلاعات را می شود توسط یک ابزار بازخونی کرد.

بارکد های اولیه اطلاعات مورد نظر رو به صورت یک دسته از خطوط ذخیره می کردند که این نوع بارکدها رایج ترین نوع آن هاست و از حدود سال 75 هم در کشور ما، استفاده ی از آن در فروشگاههای زنجیره ای باب شد و حتما روی کالاهای مختلفی که خریداری می کنید این نوع از بارکدها رو دیده اید .

این رمزینه ها برای اولین بار در حدود سال 1365 در یکی از فروشگاه های زنجیره ای آمریکا جهت چک کردن موجودی انبار به کار گرفته شد.ولی امروزه علاوه بر این نوع بارکدها ، با توجه به نوع استفاده از اونها حتی شاهد به کارگیری بارکدهای دوبعدی و سه بعدی هم هستیم. بارکد هایی که به سادگی دنیایی از اطلاعات را بر روی رایانه و یا گوشی همراه شما منتقل می کنند

QR ؛ رمزینه دو بعدی با کاربردهای فراوان:

پیش از این قواعد رمزگذاری بارکدها فقط اجازه ی نمایش و ذخیره سازی اعداد را می داد ولی امروزه به کمک نشانه گذاری های جدید و استفاده از رمز گذاری ماتریسی می شود مجموعه ی حروف الفبا یعنی متن و حتی بیشتر از آن را در یک رمزینه جا داد.

به این نوع از رمزینه ها ، QR بارکد گفته می شود. بارکُد QR دربردارندهٔ چیدمانی از چهارگوش‌های سیاه بر روی زمینهٔ سپید است.

رمزینه اولین بار برای استفاده ی صنعتی در یکی از کارخانه های اتومبیل سازی ژاپنی طراحی و تولید شد ولی به تدریج در سطح گسترده تری در جهان به کارگرفته شد.

کاربردهای QR چیست؟

 

استفاده ی راحت و توانایی ذخیره ی حجم زیادی از اطلاعات باعث شد تا این رمزینه به طور چشمگیری در زمینه های مختلف رواج پیدا کند که امروز به برخی از کاربردهای رمزینه می پردازیم:

 

 

با استفاده از QR اطلاعات در یک چشم بهم زدن در صفحه گوشی شماست:

 

شما با داشتن یک موبایل هوشمند یا حتی غیر هوشمند و ریختن نرم افزار بارکد خوان روی موبایلتان، می تونید به راحتی اطلاعات رمز شده رو روی تلفن همراه خود ببینید.

برای استفاده از این نرم افزار، فقط کافی است که دوربین موبایل خودتان را برای چند ثانیه روی این بارکدها نگه دارید و نرم افزار، اطلاعات آن بار کد را برای شما، آشکار کند.

تصور کنید که دارید یک کاتالوگ از یک شرکت تولید کننده ی لوازم خانگی را ورق می زنید که یک وسیله توجه شما رو به خودش جلب می کند، شما به راحتی می توانید با گرفتن دوربین موبایل خودتان روی بارکد در صفحه ی مورد نظر، اطلاعات مربوط به آن کالا را روی گوشی خودتان مشاهده کنید و یا حتی به صفحه ی همان محصول در اینترنت دسترسی پیدا کنید و بلافاصله آن کالا را خریداری کنید.

 

یکی از کاربرد های مفید این رمزینه ها، استفاده در کارت ویزیت هاست ، یعنی از این به بعد اگر روی کارت ویزیت همه، این کد ها باشد، وارد کردن شماره تلفن ثبت شده روی آن کارت یا حتی ذخیره اش در دفتر تلفنتان در چند ثانیه انجام می شود، حتی می شود گفت که حجم اطلاعاتی که شما با یک کارت کاغذی 9 سانتی متری حاوی رمزینه، به مشتریتان انتقال میدهید، میتواند خیلی بیشتر از یک کارت فاقد آن باشد.

 

یکی دیگه از کاربردهای بارکدها ی QR در موزه ها و مکان های توریستی هست، که می شود به سادگی اطلاعات مربوط به آن مکان خاص و یا لینک های اینترنتی مربوط به آن را روی این بارکدها ذخیره سازی کرد و بازدید کننده ها، با استفاده از گوشی های خودشان می توانند این اطلاعات را روی موبایلشون مشاهده کنند.

 

حتی می تونین بارکدهای روی بعضی داروها و مواد بهداشتی که به اونا شبنم هم گفته میشه رو با این نرم افزارها بخونین و از صحت تاریخ و سلامت دارو اطمینان حاصل کنید.

با رایانه خود اطلاعات QR را دریافت کنید:

 

رمز گشایی بارکدهای QR فقط منحصر به تلفن های همراه نیست، شما بر روی رایانه  هم می توانید با استفاده از نرم افزارهای مختلف مخصوص ، اطلاعات مربوط به بارکدهای QRرو بخوانید و یا حتی اطلاعات خودتان را به این بارکدها تبدیل کنید.

به طور کلی این نمایه می‌تواند در مجلات، تابلوها، اتوبوس‌ها، کارت‌های بازرگانی و یا در هر چیزی که کاربرانش، نیاز به اطلاعات دارند، حتی روی باطری تلفن همراه یا لپ تاپ هم، مورد استفاده قرار بگیرد.

در حال حاضر بعضی از بانک های داخل کشور به شما این امکان رو می دهند که با نصب نرم افزار آن بانک روی گوشی خودتون، با اسکن کردن بارکد روی قبض ها ی مختلف تلفن و آب و غیره ، بتوانید بدون وارد کردن دستی شناسه ی قبض و شناسه ی پرداخت، سریع عملیات پرداخت رو انجام بدهید.

برای خود QR بسازید:

شما هم به راحتی می تونید با وارد شدن به یکی از سایت های زیر به راحتی برای خودتون یک QR کد داشته باشید.

http://qr-code.ir/create

 

ظرفیت داده‌ QR و قابلیت بازیابی

 یک بارکد QR معمولی می‌تواند:

    * تا ۷۰۸۹ کاراکتر نومریک،

    * تا ۴۲۹۶ کاراکتر آلفانومریک،

    * تا ۲۹۵۳ بایت داده‌ی باینری،

    * و تا ۱۸۱۷ کاراکتر کانا در خود نگه دارد.

این بارکدها در صورت مخدوش شدن هم از ۷ تا ۳۰ درصد قابلیت تصحیح دارند و خوانش و رمزگشایی آن‌ها دچار مشکل نمی‌شود.

 کابردهای QR

 این نوع بارکد در ابتدا با هدف استفاده در تولید ماشین‌های سنگین ابداع شد ولی امروز گستره‌ی وسیعی از انواع کاربردها برای آن تعریف شده است. دلیل این استفاده‌ی گسترده هم چیزی نیست جز اطلاعات زیادی که QRکدها قادرند در خود دربر بگیرند.

 

از جمله‌ی دیگر کاربردهای QRکدها می‌توان به نشان‌گذاری مسیرها و نقاط درون شهری، درج اطلاعات شخصی بر روی کارت‌های ویزیت، لینک‌های مرتبط با خبر در روزنامه‌ها، اطلاعات مربوط به آثار تاریخی و فرهنگی، ارائه‌ی اطلاعات بیش‌تر درباره‌ی تبلیغات بیلبوردها و ... اشاره کرد. 

 

دسترسی آسان و سریع

  

 

تمامی حقوق برای شرکت بارکد گستر آسیا محفوظ میباشد . حريم شخصي كاربران    |    شرایط استفاده